Jag är Joakim Bengtsson, fotograf och grafisk designer.
Foto och design har alltid tilltalat mig, så mycket att det fick mig att börja med det själv. Jag gillar ett stort spektrum av design/fotografi och provar gärna nya stilar när jag jobbar.

Jag kan ta fram grafiska profiler, logotyper, broschyrer, visitkort, posters, enklare websidor, m.m.
Jag fotograferar det mesta och är alltid öppen för nya uppdrag och förslag. Har du en idé kommer jag göra mitt bästa för att förverkliga den.

Om det behövs både fotografi och design till ditt projekt kan jag erbjuda en så helhetsfokuserad lösning som möjligt på samma ställe.
Jag är väldigt flexibel och om det finns speciella önskemål är det oftast inga problem.

I min webshop kan man beställa mina bilder på posters, canvas, fotopapper eller kanske t.o.m. fototapet.
Det finns ett urval av mina bilder i shopen men om det finns önskemål att köpa en bild som inte finns där kan man skicka ett mail till mig så återkommer jag. I princip alla bilder som finns på denna sidan, flickr eller behance kan beställas.

 

Process

Hur jag jobbar

Inspiration och sketch               >             Bearbeta och förfina             >            Publicering, leverans, etc.

  • Börjar med mål och förväntningar på projektet, det är viktigt att grunden är bra för ett bra resultat. Kunden ger sin input, jag ger min.
  • Infon från den inledande fasen putsas till en eller flera designer/foton. Kunden ger sin feedback på detta och fokus läggs sedan på detaljer och finish.
  • Sista steget av projektet, alla bitarna har samlats ihop och bildar en komplett produkt redo för publicering, tryck, etc.

 

Övrig info

Jag är tillgänglig på frilansbasis men även för anställning vid rätt erbjudande.

info@joakimbengtsson.se